Плащане и доставка

Плащане и доставка

Начин на плащане:

Можете да изберете един от следните начини на плащане:

- Плащане при доставка (наложен платеж) – при доставка на стоката дължимата сума се заплаща на куриер от фирма Спиди като разходите за куриерските услуги са за сметка на клиента.

- Банков превод- сумата се превежда по банков път като  всички банкови такси са за сметка на клиента. В този случай паричният превод се извършва само след като поръчката е приета и сумата е потвърдена. Стоката се изпраща, когато плащането е потвърдено от банката- получател.

Цени и условия на доставка:

Ориентировъчна цена за територията на страната от 4 до 8 лв., в зависимост от обема, теглото и дестинацията на пратката.

Времето за обработване и изпращане на поръчка е до 2 работни дни. Времето за доставка е 1 до 2 работни дни. След изпращане на поръчката ще Ви уведомим за номера на товарителницата, с който можете да проверите къде се намира вашата поръчка.

Безплатна икономична доставка за всички поръчки над 100лв.

Свържете се с нас ако пратката Ви не бъде доставена в рамките на 7 работни дни.

При приемане на поръчката от куриерската фирма, проверете целостта на транспортната опаковка и при евентуални повреди и/или липси, поискайте от представителя на куриерската фирма да ги опише в протокол. По този начин стоката може да бъде върната и да Ви бъде изпратена нова, като транспортните разходи в този случай ще са за наша сметка.

Собствеността и отговорността за стоката преминават към Вас в момента, в който я платите и получите.